Η «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝΝΕΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ» συνεχίζει μία παράδοση πολλών ετών στην κατασκευή ρούχων κάνοντας χρήση της μεγάλης Ελληνικής τεχνογνωσίας της, εκμεταλλευόμενη την Ελληνική αγορά καθώς επίσης την Ευρωπαϊκή και όχι μόνο.

Ο εξωστρεφής της προσανατολισμός της δίνει το δικαίωμα να εισχωρεί σε αγορές που πριν μερικά χρόνια για τις επιχειρήσεις ήταν σχεδόν απαγορευμένες. Με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις των γυναικών, για την κατασκευή ρούχων με υψηλή ποιότητα, ποικιλία και ειδικά μεγέθη, κινείται και πάλι αποφασιστικά για να τοποθετηθεί και πάλι ηγετικά στη θέση που κατείχε στην αγορά, το brand «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ – ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ».

Σταδιακά όλο και περισσότερα σημεία πώλησης θα εντάσσονται στο δίκτυο πωλήσεων της «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ – ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ», ώστε να υπάρχουν πώλησης σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας, συμπεριλαμβανόμενης και της Κύπρου.

Το ηλεκτρονικό της κατάστημα έρχεται να συμπληρώσει την παρουσία αυτή καθώς και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης που θα αποτελούν εργαλείο επικοινωνίας κάθε φορά που η «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ – ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ» θα θέλει να σας πει κάτι νέο (νέα προϊόντα, νέα σημεία πώλησης, εποχιακές κολεξιόν κλπ.)

Οι δεκάδες συνεργάτες και εργαζόμενοι της «ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ – ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ» θα προσπαθούν πάντα να διατηρούν ευχαριστημένες τις γυναίκες-πελάτισσες της, καθιστώντας ως γενικό στόχο, τα ρούχα της, να βρίσκονται πάντα στις πρώτες τους επιλογές.